Liz Hurley: Hugh Grant i ja dosad smo mogli imati već petero djece...

BRITANSKA glumica Liz Hurley progovorila je o vezi s Hughom Grantom, a priznala je da ponekad požali što njih dvoje nisu imali djecu. Također je rekla kako smatra da bi za Hugha savršena žena bila Sandra Bullock s kojom je glumac navodno bio u vezi prije tri godine, nakon čega se Sandra udala za motorista Jessea Jamesa.

Liz i Hugh hodali su gotovo trinaest godina, a nakon prekida 2000. godine ostali su najbolji prijatelji, pa se bivši par redovito sastaje i zabavlja. "Hugh i ja nekada se znamo našaliti da smo do sada mogli imati petero djece da nismo prekinuli, jer smo zajedno od kada nam je objema bila tek 21 godina", ispričala je glumica, koja se prošle godine udala za indijskog poduzetnika Aruna Nayara. Hugh Grant kum je njezinom sinu Damianu kojeg glumica ima iz kratkotrajne veze sa holivudskim producentom Steveom Bingom, a britanski glumac često se druži sa Liv i njezinim novim suprugom.

Sredinom devedesetih Grant i Hurley bili su omiljeni "tabloidski par", a britanska javnost je godinama čitala o njihovim svađama, preljubima i planovima za svadbu, koju su najavljivali u nekoliko navrata.

Grant je trenutno samac nakon što je nedavno prekinuo vezu s Jemimom Khan, a Liz se nada da će on naći nekoga tko će njemu predstavljati ono što njoj predstavlja Nayar. "Zbilja želim da si Hugh nađe žensku ekvivalenciju Nayara, što je vrlo moguće s obzirom da ga žene vole i vrlo brzo prihvaćaju. On je baš kao Austin Powers, svi ga obožavaju", rekla je Liz koja svijetu otvoreno priča o svojoj ljubavi prema tri najvažnija muškarca u njezinom životu - Hughu, Arunu i Damianu. "Kada sam sa svom trojicom, Hughom, Arunom i Damian, slobodno mogu isključiti svoj mobitel jer mi je sve ostalo apsolutno nevažno.

K.H.

Pročitajte više