Liz Hurley odbila godišnju alimentaciju od 156.000 eura Stevea Binga

BRITANSKI model i glumica Liz Hurley odbila je godišnju alimentaciju od 100.000 funti ili 156.000 eura koju joj je ponudio američki milijarder Steve Bing kao pomoć u odgoju njihova djeteta.

Ova alimentacija nije ´dobrodošla´, izjavila je Liz Hurley objasnivši da ´nije željela alimentaciju´.

Nešto ranije, Bing je u priopćenju objavio da će od 1. siječnja 2003. godine ´uplaćivati godišnju alimentaciju u visini 100.000 funti za sina Damiana do njegove 18. godine´.

´Bing je oduševljen što je cijela stvar završena i u stanju je održati obećanje da će isplaćivati obilnu alimentaciju za svojeg sina´, navodi se u Bingovom priopćenju.

Genetički test proveden na Bingov zahtjev pokazao je u lipnju da on jest otac djeteta koje je rodila Liz Hurley. Ona je cijelo vrijeme tvrdila da je njezin bivši partner, kalifornijski producent filmova, otac malog Damiana rođenog 4. travnja.

Međutim, Steve Bing je u sumnju dovodio vjernost svoje tadašnje pratilje.

Nasljednik bogatstva koje se procjenjuje na 400 milijuna dolara, Bing je izjavljivao da je spreman velikodušno pridonijeti namirenju sinovljevih potreba i sudjelovati u njegovom obrazovanju ako se pokaže da je Damian njegovo dijete.

Pročitajte više