Ljiljana Nikolovska popljuvala Tončija Huljića: "On ima kompleks"

 Screenshot: YouTube

BIVŠA zvijezda Magazina, Ljiljana Nikolovska, na svom se Facebook profilu dotaknula svog bivšeg "šefa" Tončija Huljića te je oko toga nastala prava rasprava.

"ABBA upravo izjavila da pjesme koje su nekad radili ne bi prošle na današnjem tržistu. Znači efektivno nikad nisu kreirali ništa što će se pamtiti i ostati iza njih. No evergreens. Šalim se, nisu oni nego Tonči", napisala je Ljiljana na svom profilu te se tako osvrnula na Tončijeve riječi u novom RTL-ovom showu "Nikad nije kasno".

"Mislim da je do zla boga u krivu", prokomentirala je jedna njezina pratiteljica, a s njom su se složili i drugi, na što je Nikolovska odgovorila: "To mi je kao vratio za onu izjavu da mi se ne sviđaju nove."

"Da nije bilo tebe i tvoga glasa, tko bi slušao njegove gluposti danas?", "Sve što vrijedi od Magazina je iz tvoje ere", prokomentirali su neki.

"Hulja ima takozvani pjevački kompleks autora. Otud sve one bombastične izjave o okupljanju 'njegovih' pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomirit s tim da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pjevač 'nepošteno oduzme' centar, spotlight, jer muzičari i vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu. Da nije njega, ne bi bilo glazbe", napisala je na kraju.

 

Pročitajte više