Ljupka Gojić: U trudnoći samo tamanim sladoled!

LJUPKA I nesputana Ljupka Gojić sjela je u vrući stolac Tatjane Jurić i prisjetila se svoje petnaest godina duge i bogate karijere, ali i prvih dana trudnoće, te podijelila s lijepom voditeljicom muke i uzbuđenja oko iščekivanja majčinstva. Ljupka je tako priznala da je kada je saznala da je trudna bila jako zbunjena, a taj isti osjećaj s njom je dijelio i njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić. "Kad sam doznala da sam trudna bila sam jako zbunjena, a Mika isto. Stalno smo se pitali je li to istina ili šala", priča Ljupka i govori da kao trudnica nema posebnih želja ni hirova, ali da je ipak slaba na sladoled. "Otkako sam trudna, stalno jedem sladoled. I prije sam ga voljela, ali sad stvarno pretjerujem", kaže Ljupka.

"Roditelji su bili sa mnom na svakom snimanju, sve do dvadesete"

Jednu od naših najuspješnijih manekenki trudnoća je privremeno fiksirala u Zagrebu što joj, kaže, jako odgovara. Međutim, New York Ljupka smatra svojim drugim domom, a svih mnogobrojnih snimanja koje je tijekom karijere odradila, Ljupka se sjeća. "Počela sam s trinaest godina i sjećam se skoro svake fotografije koju sam odradila. Na putovanjima su me od trinaeste pa sve do dvadesete pratili roditelji, ponekad mama, ponekad tata", priča Ljupka. "Uvijek sam voljela New York. Međutim, kada bih mami rekla da mi je dosta ona bi odmah počela pakirati kofere i kupovati avionske karte. Vratili bi se na desetak dana u Zagreb i ja bih cijeli odmor doslovno provela s prijateljima u parku", prisjeća se.

Kao klinka jednom se fascinirala sama sobom

Prisjetila se Ljupka i osjećaja koji ju je preplavio nakon što je prvi put odradila veliko snimanje u New Yorku i vidjela svoj jumbo plakat raširen na zgradama čudesnog grada. "To mi je bilo prvi i jedini put da sam bila fascinirana sobom. Stajala sam ispred njega i samo buljila u sebe i pitala se: zar ovi ljudi oko mene ne vide da sam to ja? Zašto me nitko ne gleda?", prisjeća se Ljupka.

Mika zaspao na snimanju, Ljupka spava na utakmicama



A Tatjani je ispričala i kako je njezin suprug, dok su još uvijek samo hodali, izrazio želju da dođe na jedno snimanje, jer je htio vidjeti kako luksuzni editorijali nastaju. "Mika je htio doći i vidjeti kako to izgleda pa sam ga pozvala na jedno snimanje. Nakon pet minuta pronašao je kauč i zaspao. Bilo mu je dosadno, jednako kao što je meni dosadno na utakmici", priča Ljupka.

Japan izbjegavala godinama i na kraju ga prigrlila zbog ljubavi

Usput je spomenula i kako se nikada, dok je živjela i radila u New Yorku, nije htjela preseliti na nekoliko mjeseci u Japan, u kojemu sada živi, a što mnoge djevojke iz svijeta mode često rade. "Nikada nisam htjela ići u Japan, uvijek bih dogovarala snimanja u New Yorku. A sada sam se zbog Mike preselila tamo. Ipak, ovih dana se ne mičem iz Zagreba, tu ću roditi i tu sam sretna. Tako smo odlučili", zaključuje Ljupka.

Pročitajte više