Look poput Beyonce: Iskoristite ono najbolje na sebi

KADA je lijepa Beyonce bila tek na početku karijere, a ime Destiny's Child poznatim dizajnerima još nije značilo ništa, svu odjeću djevojkama je šivala Beyonceina majka Tina.

Kćer joj danas ima, po mnogima, najseksipilniju figuru, na opće zadovoljstvo svih žena koje se mogu pohvaliti zamamnim ženskim oblinama a ne štrkljastom manekenskom figurom.

Kako je Beyonce uspjela svoj "bootylicious" stil pretvoriti u najpoželjniji izvozni proizvod sa crvenog tepiha? "Uvijek sam nastojala da se djevojke istaknu i da budu drugačije od ostalih zvjezdica show businessa. Formula je glasila ovako: promotrila bih svaku od djevojaka i zaključila koji su njeni najbolji atributi, a zatim bih ih istaknula", jednostavno će Tina Knowles.

Beyonce je doista i imala što za istaknuti, a njena ženestvena figura je preko noći postala uzorom ženama diljem svijeta koje se nisu pristale prikloniti anoreksičnom looku "heroinske" Kate i ostalih ljepotica s modnih pista.

Beyonceinu formulu za savršen izgled je, dakle lako iskopirati: samo istaknite ono najbolje na vama. Svaka žena ima ono nešto što je čini jedinstvenom i lijepom, samo to treba na pravi način iskoristiti!

M.F.

Pročitajte više