Lu odnijela pobjedu u TLZP-u, Frano nezgodno formuliranim pitanjem zatekao Nives

Screenshot: Nova TV

U 14. EPIZODI showa pobjedu je odnijela Lu Jakelić.

Lu je utjelovila Celine Dion, odnosno njen show u Las Vegasu. "Zvučala si fantastično, kao Celine", rekao joj je Igor Mešin nakon nastupa kojim je osvojila bodove i žirija, ali i ostalih natjecatelja.

Nakon njenog nastupa dogodio se i pomalo nezgodan trenutak s Franom Ridjanom i Nives Celzijus.

"Nives, kakvo je tvoje iskustvo s Las Vegasom?" upitao je Frano nakon nastupa mlade Jakelić pa se brzo ispravio. "S Lu, mislim, ne privatno", dodao je, a studijem se proširio smijeh. "Podsjeća me na neke neprežaljene trenutke, udala sam se", našalila se Nives na to. Naime, ona se u Las Vegasu udala za bivšeg supruga Dinu Drpića.

Maja je na to Franu pogledala u čudu.

Emisiju ste uživo mogli pratiti na Indexu.

Maja Šuput se u emisiji pojavila u šljokičastoj plavoj haljini s izrezima sa strane koji su joj otkrivali trbuh.

U zelenoj haljini s visokim izrezom pojavila se Indira Levak, a Nives Celzijus se odlučila za crnu kombinaciju. 

Prva je na pozornicu stupila Neda Parmać koja je utjelovila Michaela Jacksona. "Ovo je bila apsolutna dominacija, pokazala si pozitivu, a nije ti bilo nimalo lako", pohvalila ju je Indira te rekla da želi Nedin kostim. "Kako ćeš stati u to?" upitala ju je Nives, a Indira ju je u šali poprijeko pogledala.

Marina Orsag na pozornicu je stigla kao Tajči. Marina je u videu prije nastupa priznala da se brine kako će izvesti ovu transformaciju zbog problema s glasnicama. Nives je otkrila da je Tajči jedina pjevačica od koje je uzela autogram. "Uvijek sam bila preponosna, ali Tajči je bila ta. Tajči je živjela u mojoj zgradi i ispred njenih vrata je uvijek bila vojska djece, obožavatelja", otkrila je.

Fabijan Pavao Medvešek dobio je zadatak da se transformira u Adele, a čim je stupio na pozornicu, kamere su pratile Nives Celzijus koja nije skidala pogled s njega. Nakon nastupa dobio je ovacije publike. "Priuštio si nam magičnu atmosferu", rekla mu je Indira.

"Bravo, majstore", rekao mu je Goran Navojec.

Mario Valentić zabavio je i žiri i publiku izvedbom pjesme Zmija i žaba Oskara, alter ega Ognjena Amidžića, i Slavice Ćukteraš. "Jako si nas zabavio, hvala ti na tome", rekla mu je Nives. "Bio si jako simpatičan i sladak", rekla mu je Nives.

Lana Klingor Mihić dobila je zadatak utjeloviti Sandija Cenova i izvesti njegov hit Kad srce kaže da. "Izvedba je bila zabavna, baš onakva kakva je trebala biti. Ništa više, ništa manje", rekao joj je Goran Navojec.

Siniša Ružić na gljivi je dobio zadatak da izvede hit grupe Santa Esmeralda. "Savršeno si dočarao tu lakoću pokreta, vidi se da si u zavidnoj kondiciji. Meni je to bilo jako lijepo", rekla mu je Nives.

Marko Braić dobio je ulogu Duška Lokina te nasmijao publiku i žiri svojim performansom, no na kraju nije dobio previše bodova žirija. 

Pročitajte više