Luka Nižetić: Engelski valcer plešem dok usisavam

NAKON što je postao voditelj emisije "CD Live", Luka Nižetić prihvatio je poziv za sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama", a prošle je subote s partnericom Mirjanom Žutić uz taktove engleskog valcera debitirao na plesnom podiju. Sve o incidentu na generalnoj probi i dojmovima nakon izvedbe, Luka je napisao na svom službenom blogu, na kojem poručuje: "Hvala na podršci i lipim ričima svima koji su mi što SMS-om, što preko bloga i moje web stranice poslali... Važna mi je i daje mi poticaj za dalje".

Iako je poznat po tome da na svojim koncertima pleše "do zadnje kapi", Luka se s klasičnim i latino plesovima susreo tek kad su počeli prvi treninzi za "Ples sa zvijezdama". "Naporno vježbanje (dnevno po tri sata) više od misec dana dovelo me je do ludila. Jedva san čeka da show počne i da otplešem svoj prvi ples i vidim jel imam dvi live ili dvi desne noge. Prvi zadani ples mi je bio engleski valcer kojeg sam prije početka probi mrzija iznad svega, a sad ga jednostavno obožavam, toliko da ga i doma znan zaplesat onako dok usisavam ili brišem prašinu", piše Luka na službenom blogu.

Odlična komunikacija s partnericom, diplomiranom pravnicom Mirjanom Žutić, ponekad, kaže, prijeđe granicu, pa na generalnoj probi od smijeha nisu mogli otplesati dobro uvježbani valcer.

Poput Lane Jurčević, Luka je prije nastupa zavirio u čašicu: "Hrabrili smo se riječima, tapšanjem, malo rakijom jednom, pa rakijom drugom. Zapravo, sve su nam lica govorila, bili smo ko iznevjereni pasi u prihvatilištu za životinje, međutim svima se prominija izraz lica nakon showa kad smo shvatili da smo stvarno svi prvi ples odradili najbolje što smo mogli i dali sve od sebe".

Ove subote u emisiji će plesati rumbu, koja mu je, kaže, "tek nedavno sjela", no puno je manje zabrinut nego prošlog tjedna. Ističe da vjeruje svojoj partnerici, koja je očito pronašla pravi pristup mladom splitskom glazbeniku. "Pokazala se i kao odličan pedagog što je u mom slučaju bilo jako važno (možda čak i presudno) jer mrzim autoritete bilo kakve vrste", zaključuje Luka.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više