Luka Nižetić: Lenny Kravitz nije bio ni bahat ni nadobudan već jako uljudan

NA KONCERT Lennyja Kravitza u Zadru došao je i Luka Nižetić koji je uživao u nastupu ove poznate svjetske zvijezde, iskoristivši slobodno vrijeme između probi i koncerata da se upozna s legendarnim glazbenikom. Iako nije imao mnogo vremena razgovarati s Lennyjem, Luki se on učinio kao jako otvorena i pristupačna osoba u čijem mu je društvu bilo ugodno.

"Lenny je prema meni, ali i svima koji su se našli tu bio jako uljudan i bilo je ugodno pričati s njim iako nismo imali mnogo vremena za druženje i razgovor. Uopće se nije ponašao bahato i nadobudno, naprotiv, bio je zbilja srdačan", rekao nam je Luka koji željno iščekuje službeno emitiranje najavnog singla "Na tren i zauvijek" s istoimenog albuma čiji se izlazak najavljuje za 1. listopada. "Zbilja sam presretan što album napokon izlazi i jedva čekam da ga publika čuje. Riječ je o pitkom i ljubavnom pop/rock albumu čije će pjesme, toplo se nadam, publika dočekati s odobravanjem. Sve to je došlo jako spontano, imao sam prilike i čast surađivati s vrhunskim poznavateljima glazbe poput: Dine Šarana, Saše Lošića - Loše, Nene Belana, Arsena Dedića te Brune Urlića, koji potpisuje pjesmu u kojoj je došlo do suradnje između mene i glazbene dive Radojke Šverko. To su sve ljudi čije radove i glazbu slušam od malih nogu i velika mi je čast što sam baš s njima radio na svom albumu", rekao nam je u razgovoru Luka Nižetić.

Nekolicina, koja je imala priliku preslušati Lukin novi uradak, prognozira da će barem pet skladbi s albuma ostaviti zapaženog traga u eteru domaćih radio postaja. "Ne obazirem se na takve prognoze, iako ih je lijepo čuti. Meni je osobno važnije da se tu radi o kvalitetnim pjesmama, a ne potencijalnim radio hitovima. Veselim se početku probi i sviranju s bendom, u planu su novi projekti i eventualno turneja, no za sada mi je najvažnije da moj novi, treći studijski album izađe kako je i planirano te da ga publika napokon čuje", ispričao nam je Luka.

K.H.

Pročitajte više