Luksuzne vile i vrhunski auti: Ovo su najpopularniji oglasi na Index Oglasima

Foto: Index Oglasi

INDEX OGLASI rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa pa tako ovaj put u izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri vrhunska automobila i dvije luksuzne nekretnine na izvrsnim lokacijama. 

Najviše vaših pogleda u kategoriji automobila skupili su moćni VW Amarok, atraktivni Audi RS3 Sportback i odlični A5. Prekrasna kuća na sjevernom Jadranu privukla je veliki interes naših korisnika, ali najveći hit među nekretninama je vila u Vinišću koja se nalazi u prvom redu do mora. 

Ovo su oglasi koje je vidjelo više od 400 tisuća ljudi. 

5. Luksuzna vila na sjevernom Jadranu

Ovo je jedna od onih nekretnina koje se jednostavno moraju pogledati. Vila se nalazi u malom mjestu Jadranovo pokraj Crikvenice, vrlo je kvalitetno opremljena, a od mora je udaljena tek jedan kilometar. Ima bazen, teniski teren, fitness salu, saunu itd. Prodaje se za 1.100.000 eura. 

4. VW Amarok

Ovaj vrhunski opremljeni VW Amarok je u odličnom stanju, a sva oprema je homologirana i upisana u prometnu. Korišten je za prezentacije i sajmove za firmu koja prodaje dodatnu 4x4 opremu. Auto je do sada prešao 143 tisuće kilometara, a pokreće ga 2.0 TDI motor od 179 konjskih snaga. Prodaje se za 27.990 eura. 

3. Audi RS3 Sportback

Pogledajte kakva se Audijeva zvijer od 400 konjskih snaga pojavila na našem oglasniku! Auto je kao nov, u top stanju je i ful je opremljen. Proizveden je prošle godine, a do sada je prešao 11 tisuća kilometara i dolazi registriran do listopada. Vaš je za pola milijuna kuna. 

2. Audi A5

Ovaj Audi A5 izgleda odlično i iznimno je dobro očuvan. Auto ima uvjerenje obveznog tehničkog pregleda u Belgiji da je skroz ispravan, pregledan je na više od 200 točaka. Do sada je prešao 180.000 km i ne zahtijeva nikakva dodatna ulaganja. Prodaje se za 10.900 eura, a potrebno je platiti i prijepis na hrvatske tablice u iznosu od 8050 kn. 

1. Prekrasna vila u Vinišću

Ovako lijepe vile na ovako posebnoj lokaciji prava su rijetkost na tržištu i jasno nam je zašto je oglas toliko interesantan posjetiteljima Index Oglasa. Želite li prekrasnu vilu u predivnoj mirnoj uvali s kristalno čistom morskom vodom i netaknutom prirodom, ovo je idealan oglas za vas. Vinišće je malo ribarsko naselje koje pruža jedinstven osjećaj mira, a nekretnina se prodaje za 1.250.000 eura. 

Pročitajte više