Madonna kimnula glavom i opet probudila nadu u zagrebački koncert

DOMAĆI mediji su, pozivajući se na razne izvore, u nekoliko navrata najavili, a onda opovrgnuli da Madonna u sklopu turneje "Sticky & Sweet Tour" dolazi u Zagreb, ali najviše o svemu ipak zna sama pjevačica, koja je novinarki RTL-a na crvenom tepihu dala svojevrsnu potvrdu dolaska u Zagreb. Naime, nakon što ju je novinarka pitala dolazi li pjevati u Hrvatsku, Madonna je potvrdno kimnula, pa se čini da su glasine kako je jedna hrvatska event tvrtka uspjela dovući kraljicu popa ipak istinite.

Već se neko vrijeme (po tko zna koji put) priča kako Madonna ipak dolazi u Zagreb 23. rujna, ali će, tvrde upućeni, pjevati na Dinamovom stadionu u Maksimiru, a ne na Hipodromu, kako je ranije najavljeno. Dolaskom pjevačice čiji se novi album "Hard Candy" u rekordnom roku popeo na vrh svjetskih top lista hvalili su se Budva i Beograd, ali su od najava odustali kad su shvatili da u konačnom popisu, objavljenom na njezinoj službenoj stranici, ipak nisu našli svoje mjesto. Tamo još uvijek nije ni Zagreb, ali snimka (iskreno se nadamo) govori sve - Zagreb će je ugostiti u rujnu.

Madonna turnejom juriša na nove rekorde

O turneji "Sticky & Sweet Tour" govori se u superlativima i tri mjeseca prije njezinog početka. Madonna će, prema trenutnom popisu, održati 37 koncerata, a na prvoj velikoj turneji s novom promotivnom kućom Live Nation pratit će je prava mašinerija - tone tehnike, nekoliko desetaka plesača i, naravno, vojska stilista, koreografa i glasnogovornika. Pjevačica je već krenula na mini turneju koja je uvod u tromjesečni spektakl, a odaziv i reakcije nadišle su sva očekivanja - vodeći svjetski glazbeni časopisi pišu kako se ovim glazbenim projektom, neovisno o njegovoj umjetničkoj vrijednosti, potvrdila kao najveći živući zabavljač na planetu.

M.A.

Pročitajte više