Madonna otkrila eliksir mladosti

KRALJICA popa, jedna i jedina Madonna, uložila je 1,5 milijuna u brazilsku vodu s kokosom koja, navodno, ima magična svojstva. Ovo je, nakon mlađahnog brazilskog modela Jesusa Luza s kojim je Maddie donedavno ljubovala, druga najveća investicija slavne pjevačice u toj zemlji.

Tajna Madonnine ljepote nije u Botoxu, nego u kokosu

Maddie je brazilsku vodu otkrila preko sada već bivšeg dečka Jesusa Luza, a suradnici pjevačice kažu kako se od tada od čarobnih bočica ne odvaja. "Madonna je vodu pčela piti na turneji prošle godine. Prije je pila puno kave, čak su joj neke specijalne vrste morali dopremati na turneju ukoliko ih nije bilo za kupiti u gradovima u kojima je nastupala", rekao je suradnik pjevačice i dodao kako je glazbena diva sada kavu zamijenila vodom Vita Coco.

Vita Coco je odličan antioksidans, a pomaže i u borbi protiv preranog starenja

Voda je navodno odlična za detoksikaciju i čišćenje organizma, jako je zdrava, a i pozitivno djeluje na usporavanje starenja i poboljšava elastičnost kože. Osim toga, pomaže u smanjenju kolesterola, sprečavanju dijabetesa te poboljšanju imuniteta i metabolizma. Izgleda da je tajna Madonnina mladolikog izgleda otkrivena jer očito pjevačica nije zategnuta zbog Botoxa već vode.

Pročitajte više