Madonna psovala u TV eteru i navukla bijes puritanskih gledatelja

POP KRALJICA Madonna našla se na udaru kritika nakon što je tijekom nastupa koji je uživo prenošen na trećem programu BBC-ja, BBC HD-u i na Radiju 1 dva puta opsovala i tako uvrijedila gledatelje i slušatelje. Revoltirana publika masovno je zvala tu televizijsku kuću i od pjevačice tražila javnu ispriku za neprimjereno ponašanje.

Naime, tijekom nedjeljnog nastupa Maddona je predstavila svoju pjesmu "Hang Up" prije koje je malo "zagrijala" publiku. "Želim da se sada svi tamo počnete jebati jer trebam osjetiti malo ljubavi. Sada ću otpjevati svoju staru pjesmu, ali ne prestaru. Jebeš sadašnjost, hajdemo živjeti u prošlosti", povikala je pjevačica i nastavila s koncertom, nakon kojeg je domaćin programa Zane Low uputio kratku ispriku svima koji su se našli uvrijeđeni zbog Madonninih riječi.

Iako osramoćena jer je dopustila da se takvo nešto dogodi u njihovom programu, televizija BBC odbila je dodatno se ispričavati za ovaj "incident". Britanska agencija za komunikaciju "Ofcom" u ističe kako je BBC neodgovoran, te da se ova greška u njihovom programu dogodila čak šest puta prilikom čega su zvijezde poput Snoop Dogga, Green Dayja i Phila Collinsa psovali u njihovom programu.

K.H.

Pročitajte više