Madonni se "zgadili" njezini stari hitovi

MADONNA, kraljica nad kraljicama u glazbenoj (a i modnoj) industriji, rekla je kako više nikada neće otpjevati niti jedan stih iz njezinih planetarno popularnih hitova poput "Like A Virgin" ili "Holiday" jer joj je dosta istih riječi i istih nota.

"Nemam namjeru na turneji, na koju krećem ove jeseni, pjevati pjesme stare toliko da više ne pamtim kada su nastale. Pjevat ću ih jedino ako mi netko za to plati, recimo, trideset milijuna dolara", rekla je Madonna koja se osvrnula na problematičnu pjevačicu Britney Spears za koju je nekoć vjerovala kako je njezina nasljednica.

"Jako mi se sviđa Britneyin novi album. Obično vježbam na njezine pjesme, pogotovo kada radim kombinaciju pilatesa i aerobika. No, Britney mi je i jako žao. Smatram da bi ju svi trebali pustiti na miru neko vrijeme da se odmori od paparazza i intervjua. Ajmo joj pomoći!".

Madonna Justinu Timberaleku gledala guzu?

49-godišnja pop zvijezda je na snimanju spota za pjesmu "4 Minutes", Justinu Timberlakeu ubrizgala vitaminsku injekciju u guzu jer se ovaj požalio kako mu je hladno kada mu je Madonna za potrebe spota skinula traperice.

"Kao prvo, nagledala sam se dosta guzica u životu, a Justinu sam injektirala vitamin B12 jer je djelovao slabo. Nisam željela da mu takva besmislena stvar bude dovoljan razlog da se ne pojavi na poslu", odrješito je odgovorila Madonna koja je ljutito rekla kako Justinu nije dala injekciju da bi mu vidjela guzu, već zato što mu je doista bila potrebna.

Osvrnula se i na nagađanja kako je njezin brak s redateljem Guy Richiejem u krizi te demantirala sve takve glasine za koje tvrdi kako su besmislene jer se na svakom braku mora puno raditi. "Osim toga, nije uvijek lako pristajati na kompromise", rekla je Madonna.

L.V.

Pročitajte više