Premijerno: Poslušajte novi Madonnin singl "4 Minutes"!

"I'M GONNA kick your ass, but it's going to make you feel good", poručuje kraljica popa najavljujući novi album "Hard Candy" koji će biti objavljen 26. travnja i, najavljuju kritičari, Madonnu još jednom potvrditi kao jednu od najrelevantnijih glazbenica našeg doba. U suradnji s diskografskom kućom Dancing Bear premijerno vam donosimo najavni singl "4 Minutes", u kojem je Madonna surađivala s Justinom Timberlakeom i čiji put do vrha svjetskih top lista samo što nije počeo!

"Hard Candy" sadržavat će dvanaest pjesama na kojima je Madonna surađivala s trenutno najtraženijim američkim producentima - Pharellom Williamsom, Timbalandom i Nateom "Danja" Hillsom, a kao posebni gost u nekoliko se pjesama pojavljuje Justin Timberlake. Uz najavni singl, tu su i pjesme "Candy Shop", "Give It 2 Me", "Spanish Lessions" i brojni drugi potencijalni hitovi za koje sretnici koji su ih premijerno čuli tvrde da će Madonnu zadržati u vrhu svjetske pop scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove pjesme, naravno, prati i novi provokativni editorijal, u kojem Madonna još jednom pokazuje da je u top formi, te najavljuje nove modne trenove. Svaki njezin novi album predstavlja je u drugačijem svjetlu, a "modne žrtve" diljem svijeta prihvaćaju njezine nove stilske ideje, kao što je, primjerice, bio slučaj s "disco lookom" s prošlog i nevjerojatno uspješnog albuma "Confessions On A Dancefloor". Za nove fotografije pobrinuo se Steven Klein, a styling je djelo Gine Brooke.

Pjesme s novog albuma u nekoliko su navrata "curile" na internet, no Madonnina diskografska kuća odlučna je u namjeri da zaustavi emitiranje pjesama prije izlaska albuma. Perez Hilton i video servis YouTube samo su neki od "kradljivaca" koji su tokom prošlih mjeseci puštali njezine nove pjesme, ali brze intervencije nadležnih tijela ipak su ih uspjele "sačuvati", tako da je "Hard Candy" u ovom trenutku album koji se nedvojbeno najviše očekuje, i to u cijelom svijetu.

Dorijan Klarić
Foto: Steven Klein

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara