Maja iz ŽNV-a pokazala kako izgleda godinu dana nakon showa: Nema više pekare

Foto: Instagram

KANDIDATKINJA pete sezone showa Život na vagi Maja Milan progovorila je o tome kako njezin život izgleda godinu dana nakon epizode u realityju.

Maja, koja je u show ušla sa 138.6 kg, a izašla 41.4 kg lakša, za RTL je govorila o svom životu nakon Života na vagi. "Moj život se sad razlikuje od onog prije jer sam organiziranija, nemam više toliko lufta. Sve mi je po rasporedu - posao, trening i hrana", govori Splićanka koja svoje iskustvo u showu opisuje prelijepim.

"Bilo je to ljeto u kojem sam se posvetila samo sebi i doživjela nešto što rijetko tko može. Osim toga, Život na vagi mi je dao priliku da promijenim svoj život", rekla je. "Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara. Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek se mislim što ću jesti, što moram ponijeti, desi se i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima", otkriva.

Priznaje da si i dozvoli cheat day i to obično vikendom. "U mojoj prehrani sada više nema pekare, a prije je ona bila svako jutro", kaže. "Ne zamaram se brojem na vagi, već sastavom tijela i vizualom, mislim da je to puno bitnije. Trenutno mi je rekompozicija tijela bitnija od samog broja", naglašava.

Pročitajte više