Marijana Batinić s Rukavinom prodavala ribu: Uvijek mi se netko sviđa, no slobodna sam



VODITELJICA Marijana Batinić otkrila nam je što ima na poslovnom, ali i privatnom planu. Zgodna voditeljica i novinarka pojavila se na Fashion.hr-u u društvu Marka Tolje i Petre Nižetić, a najviše ju je zanimalo što je napravio Ivan Alduk za Amadeus. "Došla sam zbog Alduka, promotorica sam Fashion Industrije i Amadeusa ove godine, došla sam vidjeti što ću pogledati. Naša modna industrija je dobra, samo što je zanemarena zbog recesije i svega, mislim da je ovo izvrsna ideja. Prezadovoljna sam, odlično mi je sve ovo. Kod Alduka mi je super što ženu prikaže na ženstven način, a nimalo vulgarno. Ipak, istakne sve atribute", kroz smijeh je ispričala simpatična Batinić.

"Ne znam jesam li modno osviještena. Modu stvarno volim, ona žena koja kaže da ne voli modu, ta laže. Ne patim od nikakvih markica, ni dizajnerskih imena nego nosim ono što mi se sviđa. Što si ne mogu priuštiti, ostavim samo za gledanje. Nemam tolika primanja da si mogu priuštiti preskupu odjeću", otkrila je Marijana.

"Inače snimam "Ljubav na selu", a sada mi ide MAREnda na RTL-u, rubrika emisije. Radi se o poznatim ljudima koji su danas jako uspješni, a pokazat će mi što su prvo radili u životu. Na primjer, Ante Rukavina se neko vrijeme bavio ribolovom, čak i prodavao ribu, pa smo to snimali. Nakon toga su tu Sergej Trifunović, Mlikota, Nives Ivanković, Nina Badrić. Krećem naprijed punom parom", ispričala je Splićanka o svojim poslovnim potezima. "Na privatnom planu nema ništa novo, kad ide na poslovnom, na privatnom baš i ne. Uvijek mi se netko sviđa, ali nije da sam u nekoj sretnoj vezi, u biti, slobodna sam i to je to", zaključila je Marijana.

Pročitajte više