Mario Mlinarić stigao na Farmu: "Uživajte, kasnije će vam biti žao"

Foto: Press

KAKO se farmerska avantura polako približava kraju, zabava na farmi je u punom jeku. Farmeri su se natjecali u igri najbrže životinje u kojoj su pobijedile Blaženka i Sara sa svojim životinjama te u igri najbolje kuhače u kojoj se Anna pokazala kao najbolja kuharica, a sada ćemo doznati i tko je najsnažniji farmer!

No, kako bi sve bilo zanimljivije, kao počasnog gosta na farmi vidjet ćemo Marija Mlinarića, pobjednika druge sezone Farme, koji će bodriti natjecatelje u predstojećoj igri.

U cijepanju drva i nošenju hampera natjecat će se Nedjeljko, Josip i Matija, a tko će će stati na tron, ne propustite doznati.

„Osjećaji su eskalirali sada. Ovo je bilo prekrasno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život i sada kada dođem ovdje, kao da nisam nikada ni otišao već sam još uvijek tu. Ne mogu vjerovati da sam ovdje proveo tri mjeseca i kada vidim ove igre i ove stvari tu, dobijem želju da se ponovno vratim“, prisjetio se Mario svog sudjelovanja u showu te dodao: „Moj savjet farmerima je da budu ono što jesu i da uživaju u posljednjim danima ovdje jer će im biti žao kad odu.“

Pročitajte više