Masovno sprdanje s oglasom za dadilju: Pogledajte što roditelji traže od nje i za koliku plaću

Foto: Instagram

OGLAS za dadilju objavljen na oglasnoj ploči u australskom Sydneyju privukao je pažnju javnosti zbog poduže liste zadataka koje bi joj roditelji zadali, ali i niskog honorara za to.

"Mi smo obitelj iz Balmaina i tražimo dadilju koja bi djecu čuvala nakon škole (25 australskih dolara po satu) s početkom u 2018. godini", piše u oglasu.

Dadilja bi djecu staru osam i četiri godine čuvala od 14:45 do 18:15 sati ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom, piše News.com.au.

Od nje se očekuje da ih pokupi iz škole i vrtića pa mora imati svoj automobil i vozačku dozvolu. Kako mora starijem djetetu pomagati s domaćom zadaćom, tako se očekuje da izvrsno poznaje engleski jezik i pravopis.

"Ostali zadaci su priprema večere za djecu i užine za školu, šetnja našeg psa i manji kućanski poslovi poput slaganja odjeće", piše u oglasu.

Roditeljima bi najviše odgovarao student ili netko s više slobodnih sati dnevno, tko posjeduje sve potrebne certifikate o čuvanju djece i pružanju prve pomoći.

Netko im je odmah na oglasu kemijskom olovkom napisao "Ne tražite puno za 25 dolara po satu, zar ne", a u sličnom smjeru razvila se rasprava na društvenim mrežama. 

Pročitajte više