"Masturbiram kad nemam vremena za seks"

PREZENTERICA "Golih vijesti" koja se svake nedjelje pred mnogobrojnim gledateljstvom skida skoro do gola priznala je kako "masturbaciju smatra sasvim normalnom, pogotovo kad nemaš dečka ili vremena za seks". Radi se o Gianni Apostolski koja seksom upotpunjuje slobodno vrijeme kad voli isprobavati nove poze koje ne uključuju isključivo bradavice i spolne organe kao erogene zone.

Donji dio kičme kao erogena zona

"Svatko ima neku svoju erogenu zonu, pa je tako meni moja donji dio kičme. Sve ovisi o prstu i pritisku, tko da smatram da nije sve u klasičnim dijelovima tijela, poput bradavica i spolnih organa", rekla je majka koja je u vezi s 25-godišnjim Ivicom Novakom, tehničarom u pošti koji "ima krntiju od automobila, ali to nije bitno jer se ona ne pali na skupe automobile". Osim toga, već je jednom priznala kako joj se Ivica sviđa zato što je "poštuje i cijeni, te je u krevetu kao mlađi muškarac pun energije i kondicije".

Gianna je demantirala nedavne napise kako je rekla da Nives Celzijus "nema veze s glazbom". "Jebat ću im majku milu što su to napisali i izvadili iz konteksta. Nisam rekla da joj je bolje da piše knjige nego pjeva, već sam rekla kako njezinu glazbu ne slušam, kao što ne slušam tvrde narodnjake. Mislim da je Nives bolja spisateljica, odnosno, samo sam htjela naglasiti kako je Nives odlična cura kojoj ide i jedno i drugo, iako je meni bolja spisateljica nego pjevačica", ljutito je rekla Gianna.

Andrea Harapin piše tekstove za Giannin novi album

Kontroverzna voditeljica će uskoro postati teta jer će njezin brat Vjekoslav postati otac s 24-godišnjom Andrejom Harapin, dojučerašnjom stanarkom beogradske Akademije u reality showu Operacija Trijumf. Osim što je Andreja trudna, uskoro se planira s Vjekom vjenčati i započeti miran bračni život, ali tek nakon što se u srijedu vrati u Zagreb, primi pera i dovrši tesktove za Giannin novi glazbeni album.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više