Matej iz Života na vagi na snimanju se zaljubio u asistenticu produkcije?

Foto: Press

POSLJEDNJIH dana na društvenim mrežama šuška se o navodnoj romantičnoj vezi kandidata showa Život na vagi Mateja Petrovića i asistentice u produkciji showa Anje Glavaš.

S tom informacijom javilo nam se i nekoliko čitatelja koji tvrde da navodni par već ima neke zajedničke fotografije na svojim (zaključanim) profilima na društvenim mrežama. Romansa je navodno planula tijekom snimanja showa.

Navode smo pokušali provjeriti na RTL-u.

"RTL Hrvatska u skladu sa svojom kompanijskom kulturom ne zadire u privatne odnose svojih zaposlenika, vanjskih suradnika kao ni kandidata pojedinih showova, ukoliko isti nisu dio TV sadržaja", odgovorili su s te TV kuće za Index te dodali: "Matej nema komentar vezano uz pitanje."

Inače, Matej je jedan od najvećih favorita za pobjednika u ovoj sezoni emisije. U show je ušao sa 152 kilograma, a dosad je izgubio 45. Želja mu je pasti ispod 100 kilograma.

Ovaj 26-godišnji Slavonac bivši je sportaš. 10 godina bavio se rukometom, no prekomjerna težina počela mu je otežavati bavljenjem tim sportom. Višak kilograma nagomilao je kad se iz rodnog Đurđenovca odselio u Njemačku radi posla.

''Trenutna kvaliteta života mi je posao-krevet-hrana. Htio bih se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem životu'', priznao je prije ulaska u show dodajući da su na dobitak kilograma uvelike utjecale depresija i nostalgija, koju je osjećao zbog odlaska u inozemstvo radi posla.

U jednoj od nedavnih epizoda emisije rekao je da je prvo što će napraviti nakon ŽNV-a otići u Njemačku, odjaviti se i vratiti se u Hrvatsku. "Želim se tu skrasiti", zaključio je.

Ovo nije prvi put da je u showu Život na vagi planula ljubav.

Pobjednik iz 2017. godine Ivan Krolo zaljubio se u producenticu Ivanu Šimac s kojom je i danas u vezi.

Pročitajte više