Meg Ryan nakon dugo vremena viđena u izlasku. Ljude iznenadio njen izgled

Foto: Profimedia

NEKAD jedna od najljepših holivudskih glumica Meg Ryan pojavila se na javnom događaju prvi put u šest mjeseci i šokirala obožavatelje izgledom.

61-godišnja glumica došla je podržati prijatelja Michaela J. Foxa na projekciji njegovog nadolazećeg dokumentarca Still te bila dobro raspoložena dok je pozirala fotografima sa svojim prijateljima, uključujući Billa Murraya i Elvisa Costella.

Meg je dugo poricala da je imala ikakvu plastičnu operaciju, no njen izmijenjeni izgled naveo je fanove da pomisle drugačije. "Iskreno, ne obraćam puno pozornosti na tračeve", rekla je Meg za časopis Porter 2015., kada su je upitali o nagađanjima oko njezinih zahvata.

Podsjetimo, fotografi su Meg prije nekoliko dana snimili tijekom šetnje u New Yorku.

80-ih i 90-ih bila je simbol romantičnih komedija. Snimila je klasike kao što su Kad je Harry sreo Sally, Imaš poruku i Romansa u Seattleu, no u posljednjih nekoliko godina nije snimila mnogo toga što je bilo vrijedno pažnje.

S obzirom na to da Meg nije htjela biti percipirana samo kao glumica romantičnih komedija, pokušala se udaljiti od žanra ubrzo nakon što je postala uspješna u njemu. Odbila je tako ulogu u Zgodnoj ženi, a odlučila se za neke ozbiljnije uloge, koje su se ispostavile kao loš odabir.

Pročitajte više