Megan Fox otkrila da je pobacila: Boli me jer skrivam grijehe muškaraca

Foto: Instagram

MEGAN FOX objavila je svoju prvu zbirku poezije Pretty Boys Are Poisonous, u kojoj je progovorila o svojim najintimnijim mislima i ljubavnim krahovima, prenosi Page Six. 

"Ove su pjesme napisane u pokušaju da iskorijene bolest koja se u meni ukorijenila zbog moje šutnje. Provela sam cijeli život čuvajući tajne muškaraca, tijelo me boli od nošenja težine njihovih grijeha", izjavila je. 

Progovorila o pobačaju 

Glumica je u pjesmama naziva I i II progovorila o pobačaju i osjećaju tuge s kojim se tada nosila.  

"Sada se moram oprostiti. Zatvorenih očiju zamišljam kako te čvrsto držim na svojim prsima dok te čupaju iz moje utrobe. Platit ću bilo koju cijenu. Reci mi, molim te, koja je otkupnina za njezinu dušu", napisala je uz ilustraciju žene koja drži bebu. 

Iako par to nikad nije potvrdio, fanovi nagađaju da je Fox pobacila dijete koje je imala s Machine Gun Kellyjem, koji u svojoj pjesmi Twin Flame iz 2022. pjeva: "Odi spavati, vidjet ću te u svojim snovima." 

Inače, pjevač je iste godine na Billboard Music Awardsu rekao da je napisao pjesmu za svoju ženu i njihovo nerođeno dijete. 

"Ti si ovisnost koju nikakve molitve neće izliječiti" 

Iako glumica u pjesmama ne spominje imena svojih bivših, pa tako ni zaručnika Machine Gun Kellyja, fanovi su uvjereni kako je u zbirci otvoreno progovorila o njihovim usponima i padovima. Fox u knjizi spominje "32-godišnjeg narcisa", "pravu ljubav, blizanački plamen" i " samodopadnu rock zvijezdu koja se samo pretvara da ima dobre namjere". 

"Ti si ovisnost koju nikakve molitve neće izliječiti", stoji u pjesmi A Beautiful Boy is a Deadly Drug, u kojoj se osvrnula na objavu na Instagramu 2020. kada je rekla da je roker "bolno lijep dječak". 

"Jedan od idiota me napokon slomio" 

Podsjetimo, par se zaručio u siječnju prošle godine, a u veljači ove godine glumica je maknula sve fotografije zaručnika sa svog Instagram profila i tako potaknula glasine o prekidu koje je par opovrgnuo nekoliko dana kasnije.  

"Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me napokon slomio", stoji u predgovoru zbirke, a fanovi vjeruju da se to odnosi upravo na glasine o prekidu. 

"Veze nisu lijepe. Ružne su. Ponekad su rat. No kroz ranu ulazi prilika da rasteš i postaneš jača, cjelovitija verzija sebe", zaključila je. 

Pročitajte više