Meghan je princa Harryja navodno razdvojila od najboljih frendova, evo i zašto

Getty

MEGHAN Markle glavna je tema svih britanskih tabloida od dana kada se doznalo da je ona odabranica princa Harryja. Interes za njihovim privatnim životom ne jenjava, a osim Meghanine obiteljske drame medijima je jako zanimljiv i utjecaj koji Meghan ima na Harryja.

Britanski Express danas piše da je Meghan jako promijenila princa te da je tijekom veze s njom prekinuo blisko prijateljstvo koje je imao s Tomom Inskipom i Astrid Harbord. Navodno se princ ne druži s najboljim prijateljima jer Meghan želi da se potpuno posveti njoj i zasnivanju obitelji. Harry je slijepo zaljubljen u suprugu i vjeruje joj, a zbog nje je navodno postao bliži i s ocem.

Tom Inskip je s Harryjem bio i na ludom tulumu u Las Vegasu na kojem su se fotkali goli, a slike su nakon nekoliko mjeseci dospjele u javnost. Iako je sretno oženjen, Meghan navodno smatra da loše utječe na princa i da previše izlaze kad su zajedno.

Fanovi kraljevske obitelji nadaju se da će Meghan i Harry uskoro postati roditelji, a neki pak smatraju da Meghan neće izdržati pritisak kraljevskog života te da će se jako brzo razvesti od princa.

Pročitajte više