Meghan Markle nije podobna za princa: "Harryjevi preci odrekli bi se titule na njegovom mjestu"

Foto: Splash

MEGHAN MARKLE će, po svemu sudeći, uskoro postati kraljevska nevjesta. Šuškanja o zarukama s britanskim princem Harryjem sve su glasnija i glasnija. Princ je svoju djevojku upoznao s ocem Charlesom i maćehom Camillom, a lijepa glumica je u intervjuu za Vanity Fair priznala da je ludo zaljubljena u kraljevića.

Ipak, ako se zaruke i dogode, Meghan neće imati tretman kao Kate Middleton. Budući da je Meghan razvedena, velike su šanse da kraljica uopće neće doći na vjenčanje.

Nadalje, ako se uda za princa, to se neće moći dogoditi u crkvama gdje su se udale Kate Middleton i Diana Spencer, a vjenčanje će morati imati puno manje razmjere od njihovih.

"Budući da je gospođica Meghan razvedena katolkinja, njezina pozicija nije nimalo zavidna. Uzmemo li u obzir činjenicu i da je dijete afroamerikanke i bijelca, ona postaje presedan. Harryjevi preci bi se zbog ovakve veze odrekli kraljevske titule", piše Daily Mail i dodaje da se Edward VIII odrekao britanskog trona zbog Wallace Simpson.

Princ Harry trenutno je peti u redu za britanski tron, a kad se rodi treće dijete njegovog brata Williama, past će na šesto mjesto.

Pročitajte više