Mercedesova "jahta na kotačima" hit je među oglasima (a tu je i brutalno imanje i luksuzni stan)

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri vrhunska automobila i dvije zanimljive nekretnine. Prekrasan stan u Zagrebu već drugi tjedan zaredom skuplja zaista hrpu pregleda, a velik interes je privukao i oglas u kojem se prodaje nevjerojatno imanje u Lovranu. Velik broj vaših klikova dobili su i  VW Phaeton koji je izrazito povoljan te jedinstveni Audi A6. Ipak, hit oglas tjedna je luksuzni i savršeno očuvani Mercedes S-klase.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 100 tisuća puta. 

5. VW Phaeton

Ovo je najjeftiniji VW Phaeton na našem oglasniku! Dolazi s 5.0 TDI V10 motorom od čak 313 konjskih snaga, a registriran je do srpnja. Vlasnik tvrdi da je riječ o odličnom automobilu, a vaš može biti za 5.700 eura.

4. Audi A6

Želite kupiti savršeni automobil? Ovo je prava prilika. Audi A6 3.0 Bi-Turbo je maksimalno očuvan, bez greške i ima skoro svu moguću opremu koja se mogla ugraditi. Ovaj jedinstveni automobil iz 2012. godine ima čak 313 konjskih snaga, do sada je prešao 150 tisuća kilometara i još uvijek je kao nov. Prodaje se za 34.500 eura. 

3. Imanje u Lovranu

U Lovranu, svega 100 metara od mora nalazi se ovo imanje s prekrasnom malom vilom od 230 m2 te posebnom kućom od 100 m2. Okružene su predivnom i uređenom okućnicom od 1.386 m2, a u sklopu imanja je i prekrasan veliki bazen od 60 m2 sa sunčalištem. Cijeli kompleks je u vrlo mirnom okruženju u blizini mora i svih sadržaja, a opet dovoljno izdvojen kako bi se osigurala privatnost. Cijena iznosi 1.890.000 eura.

2. Stan u Zagrebu

Oglas za ovaj zaista predivan stan u Zagrebu drugi tjedan zaredom je jedan od najpopularnijih oglasa tjedna. Zaista je nevjerojatno da je oglas još uvijek aktivan tako da definitivno preporučamo da se požurite. Stan je dvoetažan, velik je 80,66 četvornih metara i nalazi se na Zagrebačkoj aveniji. Luksuzno je uređen i opremljen, a useljiv je odmah. Vaš može biti za 150.000 eura.  

1. Mercedes S 550 AMG

Ova Mercedesova jahta na kotačima pravi je hit oglas tjedna. Vrhunska S-klasa dolazi s najjačim sistemom plina, ima čak 388 konjskih snaga, a vlasnik tvrdi da je auto bez obzira na godinu proizvodnje 100% siguran, utegnut i bez mane. Interijer i eksterijer su maksimalno očuvani, a tu je i najbolji paket opreme. Automobil možete kupiti za 19.999 eura. 

Pročitajte više