Mia Dimšić o Letu 3: Čak i ako se ne plasiraju kako očekuju, o njima će se pričati

Screenshot: YouTube

PROŠLOGODIŠNJA predstavnica Hrvatske na Eurosongu Mia Dimšić komentirala je pobjednike ovogodišnje Dore Let 3 i otkrila što misli o njihovoj pjesmi Mama ŠČ.

"Mislim da bi se Let 3 mogao odlično plasirati na Eurosongu. Pjesma je angažirana, nastup je vizualno pamtljiv i dojmljiv, a čak i ako se ne plasiraju kako očekuju ili priželjkuju, o njima će se bez sumnje puno pričati, što je za njih kao izvođače već odlična stvar", rekla je za Glas Slavonije.

"Karijera se ipak nastavlja i nakon natjecanja, pa je i važnije od plasmana privući nove slušatelje koji će uz tebe ostati i nadalje", dodala je i otkrila tko joj je na Dori još bio favorit.

"Meni se uz Let 3 kao cjelokupan paket nastupa i pjesme svidio Damir Kedžo, a pjesme koje su me se najviše dojmile, neovisno o ovom vizualnom dijelu, bile su one u izvedbi The Splittersa i Harmonije disonance. Ugodno iznenađenje bila mi je i mlada izvođačica Hana Mašić, koja je imala vrlo efektan nastup i suvereno je vladala scenom", rekla je.

Podsjetimo, Mia Dimšić prošle se godine na Eurosongu u Torinu s pjesmom Guilty Pleasure nije uspjela plasirati u finale. U polufinalu je završila na 11. mjestu sa 75 bodova.

Pročitajte više