Mia Negovetić nakon što su joj ispali umjetni zubi tijekom nastupa: Što da kažem?

Foto: Press

Mia Negovetić javila se nakon što su joj u drugoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato na pozornici ispali umjetni zubi.

"Što da kažem? Nema potrebe da previše komentiram, s obzirom na to da svi već znate što se dogodilo. Bez obzira na to, ja sam zadovoljna svojim nastupom i drago mi je da sam dobila Vannu najviše iz razloga jer se njezinim riječima vodim već godinama. Samo budi svoja i slušaj svoje srce'. Druga emisija je iza nas, sad slijedi nešto što nikada od mene niste čuli. Pripremite se", poručila je 21-godišnja pjevačica.

U komentarima joj se potom javila Vanna. "Ma ti možeš što hoćeš, moja omiljena srcolomko i to od davnih dana", napisala je.

Podsjećamo, Mia je izvela pjesmu Da ti nisam bila dovoljna, koju je Vanna pjevala u grupi ET. Nakon što su joj ispali umjetni zubi, nastavila je pjevati kao da se ništa nije dogodilo, što je oduševilo žiri i sve u studiju.

Još veće oduševljenje, ali smijeh, izazvala ja kada je zube ubacila u Enisovu šalicu. "Ostala sam bez zubi, ali dešava se", poručila je Mia nakon nastupa. "Znači, takva je pjesma da zubi otpadaju", našalio se odmah Enis Bešlagić.

Pročitajte više