Michael Jackson u bolnici zbog gripe

POP LEGENDA Michael Jackson odveden je u utorak u bolnicu nakon što je mu je pozlilo na putu za sudnicu u Santa Mariji, a dijagnosticiran mu je teži oblik gripe, zbog čega je slučaj odgođen za tjedan dana.

"Kralj popa" je počeo povraćati u automobilu koji ga je vozio u sudnicu gdje odvjetnici biraju članove porote. Jackson je potom odveden u Marian Medical Center u Santa Mariji gdje su mu dani lijekovi za liječenje "bolesti nalik gripi".

Njegov brat Randy Jackson je kazao da je pjevač bolestan još od vikenda, a cijelu proteklu noć proveo je u bolnici.

Pjevačka zvijezda trebala se u utorak pojaviti na sudu u Santa Mariji, drugog dana saslušanja pred potencijalnom porotom. Dugotrajan i zamršen postupak izbora porote koji je počeo 31. siječnja trebao bi trajati još tri do četiri tjedna prije nego suđenje, koje će po svoj prilici trajati šest mjeseci, ne uđe u srž problema.

Optužnica protiv Jacksona ima deset točaka, među kojima je seksualno zlostavljanje malodobnika, pokušaj opijanja malodobnika alkoholom i urota radi otmice i zadržavanja dječaka i njegove obitelji na imanju u Neverlandu, nedaleko od Santa Marije.

Jackson odbacuje navode iz optužnice, a proglasi li ga se krivim mogao bi dobiti do dvadeset godina zatvora.

Pročitajte više