Moby pobjegao od Eminema!

ČINI se da je Moby postao oprezniji nakon nedavnog napada u Bostonu. Naime nakon što se prijavio u jedan hotel u Los Angelesu, otkrio je da Eminem snima spot na krovu tog hotela. Moby je "u interesu osobne sigurnosti" odlučio promijeniti hotele.

Svađa između bijelog rappera i Moby-a traje već dugo, a počela je kad je Eminem izvrijeđao Mobya u svojem hit singlu "Without Me", a nastavila se na nekoliko dodjela MTV-evih glazbenih nagrada.

U dnevniku kojeg vodi na svom službenom siteu, Moby je opisao situaciju riječima: "Došao sam do relativne sigurnosti svog hotela i zamislite, otkrijem da Eminem snima spot na krovu hotela! Zato sam u interesu osobne sigurnosti odlučio promijeniti hotele."

"Naime, saznao sam da Eminem nakon snimanja priređuje veliku zabavu na krovu hotela, a zaista se ne želim susresti s 20 pijanih Eminemovih fanova." - napisao je Moby.

Inače, Mobya su nedavno napala tri nepoznata muškarca nakon njegovog nastupa u Bostonu, a mediji špekuliraju da su napadači bili upravo Eminemovi fanovima.

Pročitajte više