Momoa nakon razvoda razjasnio životnu situaciju: Nisam beskućnik, samo nemam kuću

Foto: Instagram

NAKON što je Lisa Bonet predala papire za razvod od Jasona Momoe dvije godine nakon što je par objavio da su prekinuli, holivudski glumac je otkrio da ne posjeduje vlastiti dom. "Trenutno čak nemam ni dom. Živim na cesti", rekao je glumac te objasnio da radi na dokumentarcu On the Roam i da zbog toga često putuje.

S obzirom na to da su se svi svjetski mediji raspisali o tome kako Jason nema dom, on je odlučio razjasniti situaciju. "Nisam beskućnik, samo nemam kuću", rekao je za magazin People. 

Zbog poslovnih obaveza još nije našao novu kuću

Objasnio je da ga je gust radni raspored spriječio da pronađe novi dom jer često ide sa seta na set. "Imam lijepu kamp-prikolicu. Svi govore: 'Jason Momoa je beskućnik.' A ja im kažem: 'Opusti se, imam je*enu vreću za spavanje'", rekao je Jason, koji je prigrlio nomadski stil života.

Inače, dokumentarni serijal na kojem radi prati njegove susrete s obrtnicima, glazbenicima i sportašima dok putuje SAD-om. Premijera ovog njegovog projekta je 18. siječnja na platformi Max.

Podsjetimo, Momoa se ovoga tjedna službeno razveo od Lise Bonet. U dokumentima do kojih su došli strani mediji nekadašnji par postigao je dogovor o zajedničkoj imovini. Bonet je tražila zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad njihovom djecom Lolom (16) i Nakoa-Wolfom (15).

Pročitajte više