Monika Mamić: Mali ima tri godine, već bi trebao brata ili sestru dobiti

OTKAKO se udala te rodila sina Josipa, Monika Mamić rijetko se može vidjeti na društvenim događanjima. Ipak, sinoć je u društvu prijateljice posjetila revije na Cro A Porteru te nam otkrila kako u posljednje vrijeme uči kako bi fakultet dovela do kraja. "Večeras sam došla s prijateljicama malo se družiti na jednoj ženskoj večeri, a nema bolje od nečega oko mode. Kad već muškarci oko nogometa onda mi možemo oko mode", rekla je Monika. " Šopingholičarka nisam, jesam kad je u pitanju sin. To je katastrofa, obožavam mu kupovati, a on sve brzo preraste. Volim se lijepo obući, to voli svaka žena, ali eto, stvarno ne pretjerujem", objasnila je Mamić o svojim navikama.

"U posljednje vrijeme bavim se djetetom i fakultetom, pri kraju sam skoro. Mali ima već tri godine, trebao je brata ili sestru dobiti", rekla je Monika kroz smijeh. Ipak, istaknula je da prinovu zasad ne planira, no željela bi jednog dana imati još jedno dijete. "Ne, ne, zasad još ne, ali jednog dana, ako Bog da, zašto ne. Ne bih htjela da mi sin odrasta sam, htjela bih da ima brata ili sestru, društvo. Inače, majčinstvo ide super. Sad ne znam više kako je živjeti bez njega", ispričala je Kravić.

"Ponekad mi televizija nedostaje, a ponekad i ne. Sad ne mogu ništa najavljivati ni reći, no studiram, a diplomu si ne namjeravam držati za ukras, postoji razlog zašto radim na tome, završavam i to mi je sad prioritet, što će se dogoditi, vidjet ćemo", zaključila je bivša voditeljica.

Pročitajte više