Muž i žena iz Srbije iskočili iz vlaka nakon što su shvatili da su promašili stanicu

Ilustracija: Matija Habljak/PIXSELL

NAKON što su shvatili da su promašili stanicu u Vijačanima, gdje su trebali izaći, muž i žena iz Srbije odlučili su iskočiti iz vlaka koji se kretao na relaciji Doboj - Banjaluka, a žena je pri tom dobila lakše tjelesne ozljede.

"U pitanju je sredovječni bračni par iz Srbije. Prvo je iz vlaka, dok je kretao sa stanice u Peulićima, iskočio muž, koji je prošao bez povreda, a potom je rekao i ženi da to učini. Kondukter ih je pokušao spriječiti, ali nije uspio. Njihov potez bio je nezreo, ali i opasan", rekao je izvor za Nezavisne novine.

Iz Željeznica Republike Srpske potvrđeno je da su supružnici trebali izaći u mjestu Vijačani te da su se na iskakanje odlučili kada su shvatili da su promašili stanicu.

"U trenutku kada je vlak kretao iz Peulića prvo je iskočio muškarac koji je pozvao suprugu da požuri. Ona je skočila i uganula nogu", objasnili su.

Žena je odmah prevezena vozilom Hitne pomoći u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć. Supružnici su navodno izrazili žaljenje zbog čina te su rekli da su mislili kako neće biti posljedica jer se vlak kretao sporo.

Pročitajte više