Na crnom tržištu Novog Sada pornić s političarima i estradnjacima?

NOVOSADSKI Radio 021 objavio je kako Novim Sadom kruži pornić u kojem glavnu ulogu imaju neki poznati srpski političari i estradne zvijezde, a film je navodno snimljen na privatnoj zabavi jednog poznatijeg Novosađanina.

Kako je javio Radio 021 film traje 40 minuta i napravljen je u digitalnoj tehnici. Još prije tjedan dana na forumu stranice www.happynovisad.co.yu pojavilo se nekoliko “mutnih” fotografija iz pornića, nakon čega je, navodno, u zgradama Izvršnog vijeća i Skupštine Vojvodine nastala panika i jurnjava za navodnim snimkama.

Kako javlja beogradski tabloid Kurir u četvrtak prije podne javio se reporter Radija 021 s jedne novosadske tržnice, te kazao kako u rukama ima DViX izdanje filma, na čijem se omotu navodno nalazi nekoliko crno-bijelih snimaka i natpis “Novosadski grupnjak”. Nakon toga u vijestima Radija 021 objavljeno je da je redakcija stupila u kontakt s distributerom filma, te da posjeduje i snimku, a zna i imena “glumaca i glumica”.

"Riječ je o političarima iz nekoliko političkih stranaka. Međutim, poštujući pravo na privatnost, ne želimo otkriti njihova imena!" - rekli su na Radiju 021, prenosi Kurir.

Velik dio javnosti smatrao je kako se zapravo radi o prvotravanjskoj šali, no na Radiju 021 to su prvo demantirali, a zatim i priznali.

Pročitajte više