Na ovoj fotki nalaze se tri psa. Možete li ih pronaći?

Foto: Reddit

NA REDDITU je osvanula optička iluzija koja je izludila ljude, a mnogi pišu kako su se propisno namučili da bi je odgonetnuli. Naime, jedan korisnik objavio je fotku i napisao da se na njoj nalaze tri psa. 

There are three dogs
byu/licer71 inconfusingperspective

Ok, pretpostavljamo da ste dva psa na snijegu odmah uočili. No gdje se, dovraga, sakrio treći? Upravo su se to pitali i ljudi na Redditu, a svatko je, naravno, imao svoju teoriju. 

Pošto sada vjerojatno škiljite i tražite psa negdje u snijegu, držat ćemo vas još malo u neizvjesnosti. Jeste li ga pronašli? Hm, zaista je puno snijega... 

 

Gdje je treći pas? 

Evo i velikog otkrića. Pas se nalazi u prvom planu i gleda ravno u kameru. Da, crna figura za koju su mnogi pretpostavili da je čovjek je zapravo pas, točnije crni pudl. 

"Proveo sam previše vremena tražeći bijelog psa", "Znači tip u crnom krznu zapravo nije tip u crnom krznu" i "Zašto ja vidim čivavu?", samo su neki od komentara. 

Ako niste uspjeli pronaći trećeg psa, nemojte se previše nervirati jer logično bi bilo pretpostaviti da su dva psa u pratnji čovjeka, što i jesu, samo što je on iza kamere. 

Pročitajte više