Na utakmici u Srbiji priveden brat Željka Joksimovića

Screenshot: YouTube

GLUMAC Saša Joksimović, inače brat pjevača Željka Joksimovića, priveden je na nogometnoj utakmici u Pambukovici kod Uba.

Srpski mediji pišu da je Joksimović imao 1.7 promila alkohola u krvi te da je radio nered na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila.

"Redari angažirani na poslovima osiguranja pokušali su ga izvesti s terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je vrijeđati igrače i suce. Na kraju je, kao, pokušavao smiriti situaciju i dalje se ponašajući bahato. Gurao je redara pružajući mu ruku: 'Daj ruku, j*** te.' Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio rukovanje s njim, Saša je povikao: 'Pa ja sam, bre, glumac.' Ljudi su ga izveli s terena i na kraju su morali pozvati policiju", ispričao je jedan od svjedoka.

O incidentu se oglasio i glumac.

"Radovao sam se što pobjeđujemo kad me jedan redar udario šakom. Tu je ispao kaos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo što. Došla je policija, jer nisam imao osobnu kartu, da dam izjavu i otišao kući", rekao je on za Blic.

Pročitajte više