Nagradna igra: Osvojite ulaznice za muške stripere Chippendalese

CHIPPENDALES, najpoznatija muška striptiz atrakcija na svijetu će u Tvornici kulture u petak 9. listopada oduševiti pripadnice ljepšeg spola. Riječ je o glazbeno-scenskom spektaklu koji striptiz dovodi do showa s vrhunskom koreografijom. Na svojim nastupima, Chippendales zamamnim pokretima svojih mišića izazivaju pravu euforiju među ženskom publikom. Američki striperi u svoje atraktivne nastupe trude se uključiti elemente plesa i pjevanja i striptiza, a spoj svih tih elemenata pobuđuje vruću atmosferu.

Ulaznice po cijeni od 190 kuna za amfiteatar, 250 kuna za parter te 300 kuna za VIP možete kupiti u Tvornici kulture (Lj. Posavskog 1/Šubićeva 2), zatim u Profil Megastoreu (Bogovićeva 7) te pomoću sustava www.eventim.hr.

Nagradna igra

Index.hr i ovaj put nagrađuje najbrže i najsretnije čitatelje. Dijelimo vam dva puta po dvije ulaznice za parter, a sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "Chippendales" s osobnim podacima: ime, prezime, adresa te kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Pročitajte više