Nakon bijega iz Kuće, Krešo karte za utakmicu Hrvatska - Bugarska dobio od Bobana

NAKON što je Veliki brat pustio pjesmu "Dinamo ja volim", stanovnici BB kuće izišli su u vrt i počeli pjevati. Krešo Jengić se uz povike "Dinamo" zaletio prema ogradi i preskočio je. Ostali stanari u šoku su ostali gledati nagađajući što će se dogoditi.

Iako su svi kandidati istrčali iz kuće i počeli ga dozivati, Krešo se nije niti okrenuo te se za trenutak našao na drugoj strani ograde.

Stanovnici BB kuće jedno vrijeme u nevjerici su gledali ne shvaćajući što se dogodilo, da bi tek poslije shvatili da je dečko iz Zaprešića pobjegao. Sve se dogodilo nešto nakon 15,30 sati.

Krešo je za RTL Televiziju izjavio da nije mogao izdržati pritisak te je da već neko vrijeme smišljao najbolji način za odlazak iz BB kuće. Cijelo jutro stanarima je pričao da će pobjeći, no nitko ga od njih nije shvaćao ozbiljno. Samo mu je Saša  zaprijetio  da će ga on spriječiti, ali za to nije bilo vremena jer se bijeg zbio u trenutku.

Nakon što je Krešo preskočio vrtnu ogradu s druge strane ga je dočekalo osiguranje i Veliki brat koji mu je zaprijetio diskvalifikacijom ako se odmah ne vrati. Kreši je u glavi bio jedino odlazak na utakmicu reprezentacija Hrvatske i Bugarske, gdje je odvezen automobilom RTL-a, a karte za utakmicu osigurao mu je Zvone Boban.

Krešo tvrdi da se to nije dogodilo danas da bi to sigurno učinio kroz idućih tjedan dana. U kući mu, kako je rekao, nije bilo loše, ali jednostavno nije mogao živjeti unutar četiri zida bez glazbe, televizije…

Pošto je za Krešu igra za milijun kuna gotova, novi kandidat trebao bi doći u petak.

Uz Ozrena i Marinu Krešo je sinoć nominiran za ispadanje iz Big Brothera. On i Marina su zaradili po tri nominacije, dok ih je Ozren dobio čak osam. Kada je Veliki brat Kreši obznanio nominaciju, vidjelo se da ju je jedva dočekao.

Pročitajte više