Nakon niza ljubavnih krahova Karmela Vukov Colić napokon sretna?

KARMELA VUKOV-COLIĆ, najpoznatija samohrana majka i voditeljica TV Bingo showa, Lota i Dan za danom, bila je sama na svečanoj premijeri filma "Australija". Ipak, prije početka projekcije u Centru Kaptol sjela je na piće s nepoznatim muškarcem, za kojega upućeni tvrde da je novi muškarac u njezinu životu.

"Volim Australiju pa mi se i film jako svidio. Bila sam skeptična prema filmu jer traje gotovo tri sata, ali mi je vrijeme brzo prošlo. Film je baš onako ženski", ispričala nam je Karmela koju je iznenadilo postojanje sporne fotografije.

Zamijenjena mlađom u trudnoći

"Teško da ste me vidjeli s nekim muškarcem. To je vjerojatno netko iz Continental filma. Nije riječ o nekakvom dečku, već o nekome iz poslovnih krugova", opravdavala nam se 40-godišnja Karmela. Kad smo je upitali je li u sretnoj vezi s nekim, upozorila nas je da joj je baterija pri kraju te da ne može nastaviti razgovor.

Karmela Vukov Colić već dvadeset godina radi na državnoj televiziji, voditeljica je i na radiju, a radi i kao turistički vodič te putuje svijetom. U medijima je, pak, upamćena po nesretnim ljubavima. Prije 15 godina rodila je kćer Reu, ali nije ušla u brak s njezinim ocem. Prije tri i pol godine, kad je ponovno zatrudnjela, zaplela se medijska trakavica oko očinstva njezina djeteta. Otac je pronađen u Tomislavu Ivkoviću, bivšem golmanu i nogometnom treneru. Tijekom Karmeline trudnoće, Ivković ju je ostavio i zamijenio manekenkom Tihanom Zrnić. Karmela je rodila sina Nou koji danas ima tri godine, a Ivković je Tihanu Zrnić oženio i s njom ima dvije kćeri. Bivši golman, navodno, svojeg sina do danas nikad nije vidio niti pita za njega.

D.D.
Foto: B.Č.

Pročitajte više