Nakon probnog roka, Take That odlučili: Ostajemo zajedno!

NA SINOĆNJOJ dodjeli Ivor Novello nagrada u Londonu, pjevač britanskog boy benda Take That, Gary Barlow, obećao je fanovima svoje skupine uranjeni božićni poklon - nove pjesme početkom prosinca ove godine, kao i novu turneju. Iako su članovi Take Thata već prije znali da planiraju "veliki povratak", jer je prošlogodišnja turneja bila vrlo uspješna, "tajnu" o velikom povratku otkrili su tek sad. 

"Vraćamo se s novim hitovima na scenu oko Božića, jednostavno više ne možemo bez glazbe. Još uvijek nisam napisao sve pjesme,  ali sam siguran da se vraćamo i to u velikom stilu, nadam se. Koliko za sad znam, spremamo i turneju, ali za detalje ima vremena", rekao je Barlow.

Garyjeva želi da skupinu Take That na turneji prati bend Let Loose - pjevački trio čiji je najveći hit "No2 Crazy For You", osim toga, imali su nekoliko hitova opjevanih sa skupinom Seventeen i One Night Stand. Skupine čak imaju svoj profil na My Spaceu kako bi ima se javili fanovi i rekli svoje mišljenje o njehovom povratku na glazbenu scenu.  "Let Loose se očekivano vraćaju na staze stare slave. Bili su jedan od mojih najdražih bendova u devedestima prošlog stoljeća i pozvani su ići s nama na turneju", rekao je Gary koji se prisjetio uspješne "Beautiful World Tour"  turneje u 2007. godini koja je započela u Belfastu, nastavila u 49 gradova diljem Europe te uspješno završila 23. prosinca.

Take Thatovci su "pokosili" i na dodjeli britanskih glazbenih nagrada u Londonu u veljači ove godine. Tad su bili nominirani u četiri kategorije -  to za najbolji britanski bend, najbolji singl ("Shine"), najbolji britanski album ("Beautiful World" i najbolji nastup, a osvojili dvije nagrade - najbolji nastup uživo i najbolji singl, Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald i Jason Orange najavljuju povratak života najdugovječnijeg boy benda na svijetu.

Njima se ipak neće pridružiti stari član Robbie Williams. Nakon što je kao samostalni pjevač osvojio publiku diljem svijeta, Robbie se zbog konzumacije opojnih droga i alkohola zapustio te se do danas doveo do gotovo neprepoznatljivog fizičkog izgleda, osim toga, u velikoj je depresiji  i već ga duže vrijeme nitko nije vidio izvan njegove kuće na Beverly Hillsu. Prošle je godine čak priznao konzumaciju heriona koji je kasnije nazvao "đavoljom drogom", da bi se nakon toga prijavio u rehabilitacijski centar u Tusconu, Arizoni, gdje su ga "kljukali" antidepresivom Seroxat, koji ga je još više dotukao. Napustio je kliniku, odlučio napraviti jednogodišnji odmak od glazbe i glazbene scene te se posvetiti svojim strastima - praćenju NLO-a i paranormalnih fenomena.

L.V.

Pročitajte više