Nataša Bekvalac gošća na Sevinom koncertu u Beogradu, snimit će i duet

SPECIJALNA gošća na Sevinom koncertu, koji će se u subotu održati u Beogradu, bit će srpska pjevačica Nataša Bekvalac, doznaje Press koji piše i kako se dvije pjevačice posljednjih mjeseci često druže.

Osim Nataše na koncertu će nastupiti i Goran Bregović te Jelena Rozga.

"Nije slučajno što će baš Nataša biti gošća na koncertu jer se njih dvije u posljednje vrijeme ne razdvajaju. Postale su vrlo bliske prijateljice, a Severina je već dva puta posjetila Natašu i njenu obitelj u njihovom domu u Novom Sadu. Prijateljice će početkom studenog snimiti i duet", rekao je za Press izvor blizak pjevačicama. Severina će 7. studenog koncert održati i u Novom Sadu, za kojega kaže da će biti drukčiji od njenih uobičajenih nastupa.

I Severina je potvrdila da su ona i Nataša prijateljice. Kaže kako je Nataša jedna od najljepših žena koje je upoznala te da bi duet s Natašom bio divan. "Mlade smo i vrijeme radi za nas", izjavila je naša diva.

Nataša je također puna hvale za Seve Nacionale. "Takvi ljudi se ne sreću često. Ostavim li po strani njene fizičke kvalitete, fascinirana sam ženstvenošću koju posjeduje i plemenitošću kojom zrači. Uopće me ne čudi što kao magnet privlači muškarce", rekla je Nataša.

Pročitajte više