Nataša Janjić: Postala sam opuštenija, sad bez šminke idem do dućana

NATAŠA JANJIĆ je danas došla pogledati što ima novo među kozmetikom te nam usput otkrila da uživa u šminkanju. Glumica je bla na promociji Douglasa te iako bi se vjerojatno mnogi složili da joj šminka uopće ne treba, ona je rado koristi. "Volim se šminkati, šminkam se i za dnevne izlaske, a i posao mi je takav da se nauživam uljepšavanja i nadogradnje ljepote, u smislu perika, kostima, ekstremne šminke. Baš ženski uživam u tome", kaže Nataša.

"Zbog posebnog parfema idem u posebnu nabavu"

Ipak, što je starija, to je opuštenija te se ne šminka baš za svaki izlazak iz stana."Što sam starija, to sam opuštenija. Počela sam izlaziti do dućana bez šminke, kažu mi da djelujem mlađe. Bez šminke žene izgledaju nježnije, profinjenije, pa valjda zato djeluju mlađe", kaže Nataša, koja osim šminke voli i parfeme. "Volim ih, ali nemam omiljeni, često ih mijenjam, brzo se zasitim. Jako me veseli kad ih dobijem na dar. Najskuplji, zapravo poseban koji imam je `Julliete Has A Gun"` njega nema svugdje za kupiti, tako da kad njega kupujem, idem u posebnu nabavu", rekla nam je glumica.



"Nemam ništa protiv seksipila, ali ako ćemo se svi skidati goli, što će ostati"

Natašinu strast prema šminkanju dijeli i Ivana Radovniković. "Prije sam se bavila crtanjem, ali sam prestala. Sad slikam po licu, jako to volim tipično sam žensko po tom pitanju. Ne šminkam samo sebe, već i prijateljice", kaže. Pitali smo pjevačicu koristi li kada svoj ženski seksipil u poslu. "Ne. Nemam ništa protiv seksipila, čak niti protiv toga da ga ja koristim, ali ako se svi skinu goli, što će ostati. To je samo kratkotrajno zanimljivo", kaže Ivana. Pjevačica zajedno s Ivanom Kindl, Majom Vučić i Brankom Delić radi na velikom glazbenom projektu za Božić te kaže da se sve četiri odlično slažu. "Možda zato što dijelimo slične pogleda na svijet i stvarno volimo pjevati", misli Ivana. Njezine kolegice također su bile na promociji te razgledale nove kozmetičke preparate i šminku, kao i još jedna glumica, Leona Paraminski.

Pročitajte više