Ne propustite modnu reviju Angelsica i Ninchstylea u Piranhi

BILI smo svjedoci nedavno prikazanog filma "CHARLIE'S ANGELS" u kojem smo se uvjerili da Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore u ulozi Angelsica, svaki zadatak uspješno izvrše.

Hrvatski pandam Charliejevim Angelsicama u modernom izdanju zasigurno su RNB Confusion Angelsice koje sve svoje zadatke više nego uspješno obavljaju. One su prezenterice i zaštitna lica programa i kluba Piranha. Angelsice su promotorice kluba Papaya i zaštitna lica photo session-a. U srijedu, 30.09., Angelsice će preuzet ulogu modela i prošetati se modnom pistom kluba Piranha u svečanim haljinama i korzetima mlade i uspješne NINCHYSTYLE.

Prošla modna revija izmamila je mnoge uzdahe, a druga po redu revija prikazat ce sav sjaj Angelsica: http://www.ninchystyle.com/.

Nakon Angelsica, ritam RNB Confusion-a ne popušta, jer u srijedu 07. listopada u klubu Piranha plesat ćemo u ritmu najvećeg glazbenog izdanja BLUEPRINT 3, hip-hop mogula JAY-Z-ija, a sve to u sklopu prvog službenog MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009 WARM UP PARTYija. Prestižna dodjela nagrada održava se u Berlinu 05. studenog, a ekipa RNB Confusion-a putem web nagradnih igara (Facebook, Index.hr, rnb-confusion.com) dodijelit Će nekoliko CD izdanja Jay-Z-jevog posljednjeg albuma.

Pročitajte više