Pravnijada: Osvoji nezaboravni vikend za dvoje u Umagu

TRI NAJVEĆE studentske udruge Pravnog fakulteta: Pravnik, Elsa i Pravokutnik udružile su snage i od 25. do 27. rujna u istarskoj prijestolnici tenisa, gradu Umagu, organizirale prvu Pravnijadu. Po uzoru na velike "Spring Break partyje" koji se održavaju na najpopularnijim destinacijama diljem svijeta, ekipa mladih entuzijasta je za sve studente organizirala ovaj zabavni vikend koji za 499 kuna osigurava smještaj u Stella Marisu, polupansion (ručak i večera) te prijevoz autobusima iz Zagreba.

To je prilika za uživanje u zadnjim otkucajima ljeta i zabavi uz lude partyje u Jimmy Woo klubu i Gold Fish beach baru, a održat će se sportska natjecanja zabavnog karaktera koja će nadgledati prekrasne hostese i animatori. Za veliku dozu smijeha će biti zadužen poznati komičar Marko Petar Orešković, a fotografi i kamermani će sve ovjekovječiti i prikazati na velikom "After Pravnijada partyju" 3. listopada u klubu Piranha kada će sve sudionike umaške Pravnijade darivati poklon DVD-ima s uhvaćenim nezaboravnim trenucima.

Također, organizirano je i zagrijavanje za Umag pod nazivom "Pravnijada Warm Party" koji će se održati u klubu Piranha 19. rujna s početkom u 22 sata.

Index nagrađuje najbrži par. Povedite curu ili dečka na nezaboravan vikend u Umagu koji uključuje prijevoz autobusom, smještaj u Stella Marisu, polupansion (ručak i večera) te propusnice na sve sportske i zabavne aktivnosti. Sve što trebate napraviti je poslati mail s naznakom "Pravnijada" i osobnim podacima: ime, prezime, adresu i kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com. Prijave možete slati do subote, 19. rujna. Nepotpune e-mailove nećemo uzimati u obzir, a sretne dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom. Sretno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara