Neven Ciganović: I ja ću gledati tekmu, naravno da hoću!

NEVEN CIGANOVIĆ, stilist povratnik iz Amerike, na svojem blogu nedavno je izjavio kako je nogomet poput "kravljeg ludila", te kako "stilisti ipak nogač baš i ne prate", osvrćući se na nedavnu promjenu mišljenja svojeg kolege i prijatelja Marka Grubnića kojeg su manekenke uvele u svijet nogometa i povele sa sobom u Beč, danas se predomislio, i kod sebe organizirao parti povodom večerašnjeg susreta Hrvatske s Turskom, i naravno, opskrbio se svim potrebnim rekvizitima.

"Nisam u Beču jer ne volim masovna okupljanja, kao što ne volim ni live svirke, primjerice. Znam da se pola hrvatske estrade ovih dana u Beč doslovno sjatilo, i vjerujem da su neki otišli čak i zbog nogometa, ali većina je vjerojatno tamo kako bi iskoristila još jednu priliku da se promoviraju", misli Neven, kojem ne pada na pamet da potroši novce na kartu za utakmicu, jer kako kaže, ima i pametnijih izdataka.

Neven ne mrda iz Hrvatske - sljedeći tjedan staje pred kamere i snima vlastiti show

Neven je trenutno u jeku priprema za vlastiti show koji bi s prikazivanjem na malim ekranima trebao krenuti s završetkom ljeta, a prva snimanja obavit će već sljedeći tjedan. Riječ je o tipičnom američkom "late night" showu u kojem će Neven iz tjedna u tjedan ugošćivati po jednog gosta s hrvatske estradne scene i s njim voditi neobavezne razgovore o svemu i svačemu, osvrćući se na aktualne teme. Neven show radi u suradnji s producentskom kućom Drugi plan, a sve vodeće televizije u zemlji za Nevenov projekt već su zainteresirane, tako da Ciganoviću i Drugom planu izgleda preostaje samo da izaberu koja od ponuda im se najviše sviđa.

"Nisam popljuvao Marka i njegovu naglu zanimaciju za nogomet, ljudi ne bi trebali moj blog iščitavati između redova", smatra Neven. "Pa i sam ću večeras gledati utakmicu, samo još uvijek nisam siguran koliko ću pažnje posvetiti nogometu, a koliko popratnim stvarima. Kao što sam napisao, nogomet je poput kravljeg ludila, nije isključeno i da mene ponese", zaključio je Neven, koji u maniri pravog stilista "nezainteresiranog" za najbitniju sporednu stvar na svijetu, večerašnji ishod utakmice nije mogao predvidjeti.

Vanda Voloder
Foto: Index

Pročitajte više