Nicole Kidman: Bila sam slomljena nakon razvoda od Toma Cruisea

PRELIJEPA glumica Nicole Kidman snimila je naslovnicu za ožujsko izdanje časopisa Marie Claire. Na njoj izgleda sjajno u bijeloj haljini dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana. 43-godišnja glumica dala je i intervju za spomenuti časopis i raspričala se o svom braku s Tomom Cruiseom te korištenju botoksa.

"Čuvali smo našu privatnost. Nismo izlazili previše i bili smo jako bliski, zato je naš brak trajao deset godina. Mora se priznati da je to puno vremena, pogotovo kad se vjenčate s 23 godine. Nikad nisam nastojala biti celebrity, no bila sam spremna na to iz ljubavi. To je nešto što je teško biti, pogotovo kad si mlad. No, oduvijek sam spreman odustati od svega kad je ljubav u pitanju. Mislim da se iz veze koja je ispunjena ljubavlju uvijek može puno toga dobiti", rekla je Nicole.

Nadodala je da je poslije razvoda od Toma bila potpuno slomljena te nije vjerovala u novu ljubav i majčinstvo. Osim ljubavi, komentirala je i svoju navodno simpatiju prema botoksu. "Ponovno mičem svoje čelo. Probala sam botox, nije mi se svidio pa sam prestala. No, nikad nisam imala plastičnu operaciju, iako ljudi pričaju da jesam", zaključila je zgodna glumica.

Pročitajte više