Nicole Richie u zatvoru provela 82 minute

TRUDNA Nicole Richie, koja je jučer počela izdržavati četverodnevnu zatvorsku kaznu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, u Lynwoodu je provela samo 82 minute, nakon čega je iznenadno puštena i poslana na slobodu. Kao razlog puštanja u službenom se izvješću navodi pretrpanost zatvora, a američki mediji u svemu vide "teoriju zavjere", naveliko pišući o tome kako je, uz povlašteni tretman za vrijeme dolaska, zatvor izbjegla zahvaljujući "statusu zvijezde" i trudnoći.

U istom zatvoru u kojem je boravila i njezina kolegica Paris, bivša zvijezda realityja Nicole Richie provela je tek 82 minute, dovoljno da joj izrade zatvorski dosje i daju joj prikladnu odjeću. Zbog pretrpanosti zatvora Lynwood, puštena je kući u pratnji svog odvjetnika te dečka Joela Maddena. Trudna "princeza skandala" odmah je u američkim medijima prozvana kao još jedna od povlaštenih zvijezda s kojima "zatvorski sustav ne postupa kao s običnim smrtnicima".

Osim što je u zatvoru trebala proboraviti četiri dana, Richie je dobila uvjetnu kaznu u trajanju od tri godine, a očekuju je i posjeti sastancima anonimnih alkoholičara. Sve to, kao i kaznu, nešto višu od dvije tisuće dolara, dobila je za nekoliko uhićenja ove i prošle godine u Los Angelesu. Poput prijateljica Lindsay i Paris, vozila je u pijanom stanju, te, prema ocjeni tamošnjih medija, prošla preblago u odnosu na "civile" uhvaćene u istom prekršaju.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više