Nina Morić o suprugu: Razvodimo se, ali i seksamo

INTERVJU kojeg je atraktivna manekenka dala magazinu Chi iznenadio je njene obožavatelje - Nina Morić priznala je da i dalje spava s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, jer, unatoč međusobnom nepovjerenju, "među njima i dalje vlada kemija". Vrlo je zbunjena, kaže, i ne želi ponoviti iste pogreške, pa sad od Corone, osim dobrog seksa, traži - iskrenost.

Nina Morić i dalje plijeni pozornost, no razlog novim naslovnicama s kojih se smješka nije početak njezine pjevačke karijere, već nove izjave o privatnom životu koje su začudile njezine fanove. Nina je, naime, priznala da s Fabriziom Coronom, unatoč skandalima koji ih prate, i dalje vodi ljubav, i to zato što mu "ne može odoljeti". Rekla je to u intervjuu magazinu Chi, i, među ostalim, priznala da njihovim vrućim noćima nerijetko kumuje alkohol.

"Među nama i dalje ima strasti. S Fabriziom sam bila dugih sedam godina, i mislim da nema ništa loše u činjenici da i dalje vodimo ljubav. Ipak je on donedavno bio moj suprug", kaže Nina i dodaje kako je ipak promijenila neke svoje stavove. Osim "dobrog seksa", manekenka odsad želi iskrenost, no nije sigurna hoće li je dobiti od čovjeka kojeg u Italiji, zahvaljujući nedavnim skandalima, prati loš glas.

Nina nije htjela komentirati navode o vezi sa Markom Jarićem, srpskim košarkašem koji se ovih dana veže uz njezino ime. Najavila je da će se u dogledno vrijeme posvetiti razvoju pjevačke karijere, ali i odlučiti hoće li i kako završiti njena sedmogodišnja priča s Fabriziom Coronom.

D.K.

Pročitajte više