Nives Celzijus piše "vruće" memoare

SAMOZVANA pjevačica i Playboyeva zečica Nives Celzijus priprema memoare, u kojima će opisati sve svoje odnose s poznatim muškarcima.

"Istina je, pišem knjigu već dvije godine. Zapravo, ja bih to radije nazvala memoarima, koje za sada pišem za sebe i svoje potrebe." – izjavila je Nives za Arenu, pa dodala kako će knjigu objaviti nakon što "skupi još više primjera".

"U svojim memoarima komentiram sve svoje veze i navodne odnose s nekim ljudima o čemu su mnogi mediji pisali i prikazujem ih onakvima kakvi su stvarno bili. Drugim riječima, napisat ću pravu istinu." – dodala je Nives, koja je trenutno u vezi s nogometašem zagrebačkog Dinama, Dinom Drpićem.

Neuspjelu pjevačicu i fotomodel mediji su povezivali s mnogim poznatim osobama, a najčešće se radilo o nogometašima.

Nives je u razgovoru za Arenu kazala kako će u knjizi biti opisan i odnos s jednim hrvatskim političarom, inače njezinim "bliskim prijateljem".

"On je veliki Don Juan među političarima i družimo se vrlo često. Priroda naših odnosa je takva da mi on, među ostalim, priča sve o tome što se događa iza kulisa političke scene. Svašta se događa na toj strani, a on mi sve priča." – tvrdi Nives.

Memoari prsate Nives trebali bi, piše Arena, biti objavljeni nakon vjenčanja s Dinom Drpićem, koje je planirano za lipanj sljedeće godine.

Pročitajte više