Nives Celzijus: Seks? Zaboravila sam kako to izgleda, bilo je predavno

Foto: Instagram

NIVES CELZIJUS progovorila je o svom ljubavnom statusu. Otkrila je da je slobodna, ali i da joj muškarci slabo prilaze.

"Baš dok sam se sređivala za emisiju, u frizerskom salonu srela sam Severinu i komentirale smo da smo u jednakom sosu. Ona je pitala što ima u ljubavnom životu, rekla sam: 'Jooj, Seve, jako je loše.' Ona na to kaže: 'Sad mi je lakše, pitala sam se da li je u meni problem.' Ja kažem: 'Nije, u muškarcima je problem'", rekla je u emisiji Happy FM-a.

Na pitanje "postoje li frajeri koji joj prilaze" odgovorila je: "Jooj, jooj, jooj, jako slabo i loše..." Dodala je i da misli da joj izgled u poslovnim segmentima pomaže, no u ljubavnima odmaže.

"Seks? Zaboravila sam kako to izgleda s obzirom da je bilo pradavno...", našalila se i rekla da joj se od političara najviše sviđa - Davor Bernardić. "Prvi izbor bi mi bio Davor Bernardić, zato što mi je on najzgodniji, visok je, crn... Mogao bi me obgrliti..."

"Bivši suprug mi ne plaća alimentaciju"

Dotaknula se i bivšeg supruga.

"Meni bivši suprug ne plaća alimentaciju jer ne radi. Ja radim i meni je normalno, s obzirom na to da sam u mogućnosti i da smo provodili prekrasne trenutke zajedno i da imamo dvoje djece, da ja to odradim sama. Nažalost, radi svojih svjetonazora sam bila doslovce napadnuta jednom prilikom, jer, kao, to nije tvoj novac, nego novac tvoje djece... Da, ali ja njima nadomjestim sve što im je potrebno, njima ništa ne fali... Ja razmišljam na način da ću, ako mogu, pružiti svojoj djeci sve potrebno, bez pomoći muškarca...", rekla je.

Pročitajte više