Nives Celzijus: Svojim pornićem zasjenit ću Severinu

BIVŠA Playboyeva zečica i zaručnica Dinamovog nogometaša Dine Drpića Nives Celzijus navodno je, nakon njegovog koncerta u Puli, snimila pornić s Jamiroquaijem.

Srpski Blic piše kako je film nastao nakon Jamiroquaijevog koncerta u Puli, a Nives je u srpskim medijima i ranije najavila kako ima vrlo intiman filmski uradak s jednom svjetskom zvijezdom, te da će filmić, ako ga plasira u javnost, izazvati kaos u svjetskim okvirima.

Nives je u listopadu posjetila erotski festival u Berlinu, gdje joj je redatelj producentske kuće "Private" Alessandro del Mar ponudio ulogu u sljedećem porno filmu te kuće, no poznata starleta izjavila je kako nema šanse da pristane na takvu ponudu.

Inače, Nives je javnosti poznata i po navodnom poljupcu s Paris Hilton, zatim poznatim Playboyevim partyjima u domu Hugha Hefnera, te vezi s nekolicinom Dinamovih nogometaša, a nedavno je najpoznatija starleta s područja bivše Jugoslavije najavila da će do lipnja ove godine izdati svoje "vruće memoare" u kojima će opisati sve svoje odnose s poznatim muškarcima.

Čini nam se da Nives samo pokušava ponovo dospjeti na naslovnice, što joj je i uspjelo, jer u posljednje vrijeme mediji pomalo gube interes za nju.

Pročitajte više